Однак не через війну в Україні: Син відомого російського співака-путініста відрікся від нього

Російський співак Михайло Шуфутинський розповів, що його син відрікся від спілкування з ним, але не через його підтримку війни в Україні, а через дівчину, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами путініста, його молодший син Антон взагалі не сприймає його молоду обраницю Світлану Уразову. Старший син Шуфутинського намагався поговорити зі своїм братом і пояснити йому ситуацію, що склалася, але поки що це не увінчалося успіхом. "Брат йому пояснював, що це ж добре, що тато знайшов людину, з якою щасливий, але він не розумів", - поділився Михайло.

Також Шуфутинський розповів, що і дружина його сина Антона різко негативно налаштована щодо його нової коханої. "Коли я привіз усіх родичів, і ми зі Світланою приїхали знайомитися, вона не захотіла навіть нічого чути про неї. Я думаю, що вони не мають права до мене так ставитися. Я нічим цього не заслужив", - додав путініст.

Приєднався до ЗСУ минулого року: Під час бою загинув імам харківської мечеті

четвер, 16 травень 2024, 20:41

У бою на Харківщині загинув імам однієї з мечетей Харкова Артур Якубов. Про це повідомила журналістка Ельвіна Сейтбулаєва на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. У перші місяці війни будинок Артура Якубова у передмісті Харкова зруйнув...

"Використав свій статус заради ЗСУ": Антін Мухарський прокоментував чутки, що виїхав за кордон як багатодітний батько

четвер, 16 травень 2024, 20:28

Український актор та телеведучий Антін Мухарський заявив, що виїхав за кордон, щоб зібрати кошти на дрони для ЗСУ та повернутися додому. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. Український актор, телеведучий, співак Антін Мухарський,...