Однак збирається дотримуватися правил карантину: Український мільярдер заявив, що перехворів коронавірусом

За словами Євгена Черняка, він переніс хворобу на ногах.

Євген Черняк. Фото: Ліга.net.

Генеральний директор алкогольного холдингу Global Spirits Євген Черняк зізнався, що недавно у нього діагностували коронавірус. Про це український бізнесмен написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Черняка, він переніс хворобу на ногах. Він додав, що отримав два позитивних тести на антитіла до коронавірусу. Бізнесмен уточнив, що симптомів інфекції у нього не спостерігалося, але, по його міркуванням, вірус він підхопив більше місяця назад.

"Режим, кроси, здорове харчування, мінімум алкоголю, багато свіжого повітря, сонця і позитиву, вітаміни і інтерес до життя дали можливість імунітету впоратися самостійно, без лікарів. У цьому сезоні я вільний", - написав Черняк.

Бізнесмен додав, що і далі буде дотримуватися правил карантину. Євген Черняк займає 30-у сходинку в рейтингу найбагатших українців від "Forbes Україна". Видання оцінило його капітал в 295 мільйонів доларів (понад 8 мільярдів гривень).

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...