Одне на мільярд: Жінка знайшла рідкісне куряче яйце, яке коштує сотні доларів (відео)

В Австралії жінка знайшла кругле куряче яйце, яке буває "одне на мільярд". Журналістка Жаклін Фелгейт опублікувала відео у своєму Instagram, де показала оригінальне яйце, повідомляють Патріоти України.

Вона розповіла, що виявила його в упаковці після походу до продуктової крамниці. "Я подумала, що поділюся цією чудовою знахідкою — у нашій упаковці для яєць ми знайшли кругле яйце, і після швидкого пошуку в Google з'ясувалося, що це одне яйце на мільярд", - поділилася вона.

Виявляється, воно також може коштувати неабияку суму. Так, 2015 року британка продала кругле яйце за 700 доларів. Зауважимо, одне з найдорожчих яєць, які можна купити за гроші, — це яйця птаха-слона, що вимер. Їм може бути близько 800 років, і вони у 200 разів більше курячого яйця. Вважається, що птах-слон був близько 3 метрів у висоту і важив понад 440 кг. Родом із Мадагаскару, вони були винищені близько 400 років тому. 2013 року неушкоджене яйце слонового птаха було продано на Christies за 101 тисячу доларів.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...