Одне "величие": У Росії померла жінка, яка чотири години чекала швидку - медики їхали на конях через погану дорогу (відео)

У Росії у республіці Марій Ер померла 46-річна жінка, яка не встигла дочекатися швидку допомогу. Медики добирались на конях, бо дороги в село були у поганому стані. Про це в редакцію "ProГород" повідомили родичі загиблої, передають Патріоти України.

Інцидент трапився 27 березня в Моркінском районі. За словами родичів, о 17:00 жінці стало зле, вона відчула біль у серці. Дочка зателефонували медикам, але швидка затрималась, бо бригада як раз була на іншому виклику. Тоді зателефонували родичам, які жили взагалі в іншому районі республіки.

"Ми приїхали до неї на дві години раніше швидкої. Але через те, що доріг в селі Паймир немає, лікарі залишили машину в сусідньому населеному пункті і ми були змушені наймати для них коней. В результаті лікарі дісталися до нашої родички тільки о 21:00, коли вона вже померла, лопнули в серці судини. Коли поліція їхала до нас фіксувати смерть, їм довелося самостійно відкопувати дороги", - розповіли родичі.

За словами місцевих жителів, такий випадок в цьому селі далеко не перший: медики не встигають до пацієнтів через відсутність доріг. Людям доводиться їздити на конях.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...