Одного вдарив по голові, іншого збирався атакувати ножем: У Києві чоловік напав на працівників ТЦК

У суботу, 6 квітня, у Лісовому масиві Києва чоловік напав на працівників Деснянського ТЦК. Одного зі службовців він ударив по голові, а іншого планував атакувати ножем. Про це інформує Деснянський районний ТЦК та СП, передають Патріоти України.

Вказано, що чоловік напав на працівників ТЦК об 11:50 під час роботи мобільної групи з оповіщення по вул. Шалом Алейхама, 6, коли вони розмовляли з іншим військовозобов'язаним.

"В цей час Мольдерф Тимофій Аркадійович 1972 р. підійшов зі спини та завдав удару по голові старшого солдата Сірого. Далі дістав із сумки ніж та хотів вдарити ним старшого солдата Чорненко", - йдеться у повідомленні.

Військовослужбовці викликали правоохоронців: вони задокументували злочин та вилучила речові докази. Нападника затримали та розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України (носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу). Йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

"Крім цього, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством).Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років. Міру покарання визначить суд", - додали в ТЦК.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...