Одного закопав за туалетом: У Черкасах чоловік жорстоко побив двох знайомих

54-річний чоловік після жорстоких побоїв помер без медичної допомоги.

У Черкасах 37-річний чоловік жорстоко побив двох своїх знайомих, унаслідок чого один із них помер, інформують Патріоти України.

Як повідомив у п'ятницю, 16 жовтня, департамент карного розшуку Національної поліції в Telegram-каналі, інцидент трапився ще в середині вересня, але напередодні зловмисника було затримано.

"Попередньо встановлено, що мерзотник бив постраждалих держаком від садового приладдя, після чого зачинив останніх у коморі. Випустив приблизно через 10 годин. "Виховував", напевно", – розповіли правоохоронці.

"Одному з чоловіків стало недобре від отриманих ушкоджень, він пролежав у дворі вказаного будинку кілька днів і, не дочекавшись допомоги, помер. Тіло 54-річного жителя Черкас було закопано в тому ж дворі, за вуличним туалетом", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці продовжують слідчі дії, перевіряють причетність інших осіб до вчинення злочину.


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...