Однокласники відреагували неадекватно: Донька російської режисерки прийшла в школу в футболці "Нет войне" (відео)

Російська режисерка родом з Харкова Оксана Карас змушена була перевести 12-річну доньку на домашнє навчання через конфлікт з однолітками. Діти, що навчаються в 5 класі, осудили однокласницю за футболку з написом "Нет войне", в якій вона прийшла до школи. Цікаво, що вчителі, за словами уродженки України, нічого не сказали своїй учениці за антивоєнні заклики. Про це Оксана Карас розповіла в інтерв'ю Катерині Гордєєвій на YouTube, передають Патріоти України.

Режисерка, зі слів дочки дізналася, що 12-річні діти в особистому чаті 23 лютого обговорювали захоплення України, раділи ймовірним на той час бойовим діям та жартували про це. Дівчинка була шокована поведінкою товаришів, тому спробувала пояснити, що війна – це погано.

"Вона сама з ними поговорила, написала на футболці "Нет войне". Вчителі нічого не сказали, але з однокласниками вона посварилася. Вона намагалася достукатися до них, пояснити, що не можуть бути 40 мільйонів українців – нацистами, що сама вона наполовину українка, що це погано, помирають люди", – розповіла мама дівчинки.

Проте школярі не дослухалися до слів однокласниці та довели її до сліз, тому вже на наступний день 5-класниця в школі не з'явилася. "Вона прийшла додому, розплакалася і сказала, що більше не буде ходити до школи. Ми перейшли на домашнє навчання. Думаю, для неї це був період дорослішання. Пошукаємо іншу школу, мабуть", – сказала Оксана Карас.

Вона також додала, що не вважає дітей винними в такій жорстокій поведінці, адже вони, ймовірно, просто транслюють позицію батьків чи тих людей, які подібні аморальні думки їм насаджують.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...