Одному відірвало стопу: На Донбасі підірвалися українські військові

Підрив стався під час обходу передових позицій бригади в районі Новотроїцького Волноваського району Донецької області.

На Донеччині під час виконання бойового завдання на невідомому предметі підірвалися двоє українських військових. Один із них перебуває у важкому стані, в іншого – травми середньої тяжкості, передають Патріоти України.

Поранення оборонці отримали поблизу Новотроїцького. Саме там хлопці виконували бойове завдання в глибині ротних та опорних пунктів. Про це на своїй Фейсбук-сторінці пише голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко.

"Одному відірвало стопу й перебило гомілку, в іншого – відкритий перелом колінного суглоба й множинні вогнепальні осколкові поранення ноги. Обох доправили до Волноваської районної лікарні", – зазначає він.

Кириленко каже: стан здоров’я одного військового тяжкий, зараз обох хлопців рятують медики. Він просить тримати за українських бійців кулаки та окремо наголошує: поранення бійці отримали не в районі розведення сил, тому не варто перекручувати чи маніпулювати фактами. Імен поранених бійців Кириленко не називає.

За інформацією видання "Цензор.НЕТ", одним із тих, хто підірвався, є командир 128 окремої гірсько-піхотної бригади полковник Євген Коростельов. Медики його стан оцінюють як стабільний. Ресурс пише, що підрив стався під час обходу передових позицій бригади в районі Новотроїцького Волноваського району Донецької області.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...