Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України.

"За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській стороні (про один випадок зранку я вже згадував). Деякі з витягнутих тіл довгий час провели у гірській річці, на це вказує стан у якому вони знаходяться", – йдеться у повідомленні.

За словами Глаголи, одному із загиблих не так давно виповнилося тільки 20 років. Також відомо, що одне тіло знайшли поблизу населеного пункту Сокирниця, одне поблизу Тячева, а одне – неподалік Буштиного.

"Прошу всіх, у кого виникла ідея перетнути цю гірську річку - відмовитися від цього, адже вода в ній підступніша та небезпечніша, ніж здається на перший погляд", – резюмував він.

Українцям масово перерахують зарплати: До чого готуються роботодавці

неділя, 19 травень 2024, 12:30

Більшість українських роботодавців має намір підвищити зарплати своїм працівникам у 2024 році. Про це повідомили 72% учасників відповідного опитування. При цьому в більшості підвищення заплановано на 11-15%. Тобто, якщо працівник отримує середню зарпла...

Хто з 18 травня має бронь від мобілізації в Україні - список професій

неділя, 19 травень 2024, 12:25

Новий закон про мобілізацію, що набув чинності 18 травня, розширив список професій, представників яких можуть забронювати. Бронь - це особлива відстрочка від мобілізації, яка надається працівникам особливо важливих для держави підприємств. . З новим з...