Одному зламали щелепу: У Москві жорстоко побили агентів Путіна (відео)

Бійка нібито почалася через те, що один із співробітників спецслужби занадто довго був у туалеті.

У столиці Росії, Москві, сталася масова бійка, в ході якої були побиті двоє співробітників ФСБ. Відповідне відео було опубліковано на Youtube каналі "Baza", передають Патріоти України.

Як повідомляється, бійка нібито почалася через те, що один із співробітників спецслужби занадто довго перебував у туалеті. "Офіцери ФСБ Тимур Соколов і Роберт Чатурян стали жертвами, мабуть, найдивніших барних розборок в історії. Вони не співали погані пісні, не замовляли негативну музику і навіть не чіпали чужих жінок. Роберт Чатурян всього лише сходив в туалет, а коли вийшов звідти, на нього напали. Ударили в обличчя відразу, без зайвих розмов. Роберт лише встиг запитати: "За що?" - і почув: "Скільки можна там сидіти було?", - йдеться у підписі до відео.

Обидва співробітника ФСБ були серйозно побиті. Тимур Соколов отримав травми голови і обличчя, у нього зламана щелепа. Роберт Чатурян постраждав менше. Порушено кримінальну справу.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...