Одну упізнати не вдалося: У Дніпрі загадково загинули дві дівчини (фото)

Першу помітили перехожі на козирку під'їзду.

У Дніпрі за два дні сталися відразу дві смертельні НП, в результаті яких загинули дівчата. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Україна зараз", передають Патріоти України.

Першу помітили перехожі на козирку під'їзду. Їй 21 рік і вона покінчила життя самогубством, стрибнувши зі спільного балкона 10 поверху.

Буквально на наступний день інша дівчина теж покінчила життя самогубством, теж вистрибнувши зі спільного балкона 13 поверху. Саме там знайшли її особисті речі без документів. Через ушкодження на тілі особу дівчини встановити не вдалося. На даний момент причини самогубств уточнюються.

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...