Одним на 12 годин, а іншим на дві: Українцям пояснили, чому нерівномірно вмикають світло

Українцям нерівномірно вмикають світло, бо немає можливості передати необхідний обсяг електрики через певний вузол. Про це заявив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук, передають Патріоти України.

"По-перше, у нас є мережеві обмеження. Тобто руйнація мережі через обстріли", - заявив Сахарук. За його словами, відключення трапляються через аварії, бо мережа перевантажена, а також люди більше споживають.

"Чому світла в одних клієнтів може бути більше, а в інших менше? Бо немає можливості передати необхідний обсяг електрики через певний вузол. Тому 100-відсоткової рівномірності ми зараз забезпечити не можемо", - додав виконавчий директор ДТЕК. Нагадаємо, що ситуація з електропостачанням в Україні складна, проте вже є можливість давати світло в оселях по 5-6 годин на день.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...