Одразу заберуть на службу? На Волині університети передаватимуть до ТЦК списки відрахованих студентів

На Волині вищі навчальні заклади передаватимуть до ТЦК списки відрахованих студентів. Про це повідомляє Волинська обласна військова адміністрація, передають Патріоти України.

Віповідне рішення ухвалили на засіданні Ради оборони області. "Мобілізація залишається одним із найскладніших та водночас найважливіших завдань, над якими працюють в нашій країні. Захисники й захисниці на фронті потребують підсилення та перепочинку, тож необхідно виконувати завдання, поставлені Генеральним штабом", - зазначили в ОВА.

До обговорення запитання залучили ректорів вищих навчальних закладів Волині, які доповіли про умови вступу та окреслили статистику щодо кількості студентів, які наразі навчаються в університетах. "Ректори запевнили, що досягли чіткої домовленості з обласним ТЦК та СП, що надаватимуть списки відрахованих осіб, які не виконали умови для зарахування", - йдеться в повідомленні.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...