Одружений та має дитину: Рівненський військком вимагає розслідування обставин, за яких він цілувався на роботі

Рівненський військком Олександр Ярмошевич вперше прокоментував для преси скандальне відео, де, за твердженням соцмереж, він цілувався з декількома жінками-військовослужбовицями просто в робочому кабінеті ТЦК, передають Патріоти України.

ТСН.ua звернувся до Олександра Ярмошевича з пропозицією прокоментувати ситуацію, на що він письмово відповів: "Чи вже є сенс, якщо військове командування мене просто злило, написавши, що я самостійно написав рапорт про переміщення, нібито визнавши провину, без будь-яких розслідувань і решти".

Згідно відкритої інформації, Олександр Ярмошевич одружений та має дитину. Оперативне командування "Захід" на своїй сторінці у Facebook повідомило, що через суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин. "Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом", - йдеться у дописі.

"Це питання, яке постійно на слуху": Нардеп пояснив, чому в Україні є проблеми з ротацією військових

понеділок, 20 травень 2024, 7:45

В Україні армія налічує понад один мільйон людей. Частина із них залучена у війні, яку розв’язала РФ проти України. Проте далеко не всі наші військові пішли на ротацію. Про це в ефірі телемарафону повідомив нардеп Олександр Федієнко. «Так, це питання, ...

В Україні співробітникам ТЦК дозволили оглядати автомобілі у період воєнного стану

понеділок, 20 травень 2024, 7:30

У Хмельницькій області співробітникам Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на період дії режиму воєнного стану дозволили оглядати автомобілі. Про це йдеться у спільному наказі начальника Хмельницької ОДА Сергія Тюріна та началь...