"Один із кращих пластунів-військовиків": На Курщині загинув командир групи CCO (фото)

На фронті у Курській області загинув пластун, військовослужбовець, командир групи CCO 29-річний Євген Лемешенко. Про це повідомив історик, голова Крайової Пластової Ради Юрій Юзич на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

Євген Печеніг Лемешенко був керівником осередку пластового руху у Фастові, що на Київщині. Був учасником багатьох пластових таборів та вишколів, зокрема у Холодному Яру, а також тренером із рукопашного бою та переможцем багатьох змагань «від фрі-файту до козацьких єдиноборств».

«Один із кращих пластунів-військовиків. Мій побратим з куреня Орден Залізної Остроги. З дитинства пройшов чудовий вишкіл у військово-патріотичному клубі Каскад…Інструктор та осавул (бунчужний) на одному з найпопулярніших серед юнацтва таборів Пласту», — пише Юзич.

«Я склав свою пластову присягу. Я впевнений, що це лише початок, буду змінювати світ на краще, плекати українські традиції та звичаї, зможу допомогти розвинути ПЛАСТ, не зверну з обраного шляху!», — писав у своєму життєписі Євген, цитує Юрій Юзич.

Захисник загинув у прямому бою з росіянами.

Впевнені, що усе зробили правильно: У авіакомпанії Ryanair розповіли деталі затримання Усика в аеропорту Кракова

середа, 18 вересень 2024, 21:16

Авіакомпанія Ryanair відреагувала на затримання українського боксера Олександра Усика в аеропорту польського Кракова. Про це повідомляє Tribuna.com, передають Патріоти України. У поясненні йдеться, що інцидент розгорівся через колегу Усика, якому було ...

Анонімний телеграм-канал поширив погрози про теракти у Львові, мер відреагував

середа, 18 вересень 2024, 20:55

Мер Львова Андрій Садовий відреагував на повідомлення анонімних телеграм-каналів, які поширили погрози про теракти в місті. Міський голова зауважив, що наразі невідомо – ІПСО це чи реальні погрози. Про це мер міста написав у телеграм-каналі, передають ...