"Один із найкращих": Ілон Маск висловився про українського конструктора

При цьому Маск написав прізвище Сергія Корольова і українською, і російською мовами.

Ілон Маск поспілкувався із родиною видатного українського і радянського вченого, конструктора ракетно-космічних систем, академіка Сергія Корольова. Він також назвав його "одним із найкращих". Про це сам засновник компанії Space X написав у своєму Твіттері, передають Патріоти України.

"Я розмовляв із сім’єю Корольова сьогодні. Він був одним із найкращих", – коротко зауважив він.

При цьому Маск написав прізвище Корольова і українською, і російською мовами.

Що розповів внук вченого

Внук академіка Андрій Корольов вже підтвердив цю інформацію, пишуть росЗМІ. За його словами, він спілкувався з Маском близько 20 хвилин.

"Він приємний, дуже веселий, дуже позитивна людина, ми багато сміялися. Він з величезною повагою ставиться до пам'яті мого дідуся", – наголосив Андрій Корольов.

Реакція "Роскосмосу"

Водночас, у "Роскосмосі" вирішили вчергове придертися до Маска та "показати свої права" на Корольова. Під твітом Маска з офіційної сторінки російської корпорації з’явилась відповідь: "Він був найкращим".

Зверніть увагу!

Попри те, що Росія пишається досягненнями Сергія Корольова і називає його "своїм", академік був репресований та з 1938 року відбував термін на Колимі, а згодом у Казані.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...