Один із постраждалих помер на місці: У полтавському ТРЦ між відвідувачами сталася різанина

Поліція Полтави розпочала досудове розслідування за фактом умисного вбивства чоловіка в торговому центрі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області, передають Патріоти України.

"До Полтавського райуправління поліції надійшло повідомлення від лікарів про поранення чоловіка в одному з торговельних центрів, розташованих по проспекту Миру", - йдеться у повідомленні.

За попередньою версією слідства, у торговому центрі виник конфлікт між відвідувачами. Один із учасників конфлікту завдав ножові поранення двом чоловікам. Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень один чоловік помер на місці. Іншому надається медична допомога.

"Особою, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, є чоловік, 1959 року народження. Вирішується питання щодо його затримання в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу", - зазначили в поліції.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 (умисне вбивство) та частини 3 статті 15 і частини 1 статті 115 (Замах на умисне вбивство) ККУ. Обставини та мотиви злочину з'ясовує слідство.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...