Один хлопець загинув на місці: На Луганщині п'яний водій влетів у групу підлітків (фото)

У п'ятницю ввечері, 14 травня, в селі Містки Сватівського району Луганської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Так, п'яний водій скоїв наїзд на чотирьох підлітків. Внаслідок аварії 14-річний хлопець загинув на місці. Ще троє дітей віком 13-15 років були госпіталізовані з численними переломами. Одна з дівчат зараз перебуває в реанімації у важкому стані. Про це повідомили у пресслужбі поліції Луганської області, передають Патріоти України.

Водія-порушника затримали і зараз проводяться всі необхідні слідчо-процесуальні заходи. Після оголошення водієві підозри слідчі звернуться з клопотанням до суду про обрання йому запобіжного заходу.

Зараз відкрито кримінальне провадження за ст. 286-1 ч. 3 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...