Один поранений помер у лікарні: Неадекват порізав у кафе на Житомирщині 9 людей (фото)

Агресивний чоловік після поножовщини сів до свого "Хюндай Соната" та поїхав геть.

21 червня уночі в смт. Іршанську Хорошівського району на Житомирщині виник конфлікт між відпочивальниками у кафе, інформують Патріоти України.

У результаті 40-річний чоловік порізав ножем 9 людей, після чого утік на автомобілі. Один із потерпілих помер у лікарні, повідомили у відділі комунікації обласної поліції. "У лікарню доставили 9 людей віком 22-29 років, серед них є дівчина. На місці поліцейські встановили, що між відпочивальниками різних компаній виник конфлікт. Для з'ясування стосунків вони вийшли на вулицю, де розмова і перейшла у сутичку. Нанісши опонентам поранення, а потім й тим, хто намагався його зупинити, агресивний чоловік сів до свого "Хюндай Соната" та поїхав геть", - йдеться в повідомленні.

Підозрюваного, 40-річного жителя Іршанська, розшукують. Про чоловіка відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та вимагання.

"Уранці стало відомо, що один з травмованих, 29-річний чоловік, від отриманих травм помер. Стан ще двох пацієнтів лікарі оцінюють як тяжкий, але стабільний", - кажуть поліцейські. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...