"Один уже помер в сауне с проститутками": Шнуров висміяв патріарха Кирила, мережа у захваті

Користувачі соцмережі погодилися зі словами співака і написали під віршем музиканта, що також не довіряють патріарху Кирилу.

Російський музикант і співак Сергій Шнуров опублікував вірш про патріарха Московського і всієї Русі Кирила, який нещодавно спростував чутки про своє багатство. Твір з'явився на сторінці артиста в Instagram, передають Патріоти України.

Нагадаємо, нещодавно єпископ Російської православної церкви заявив, що в новинах говорять жахливі речі про розкіш священнослужителів, щоб вони перестали говорити Божу правду. "Як тільки будемо говорити те, що приємно чути сильним світу цього, ніякої критики на адресу Церкви не буде, все моментально зникне, на руках носити будуть", – зазначив патріарх Кирило.

Проте Шнуров не повірив словам єпископа РПЦ і висміяв його у вірші. "На руке часы за тыщи, Крест торчит из Роллс-Ройса. Ты, мирянин, Бога бойся, Обретёт, кто духом нищий. Что вы взяли за манеры, Начитавшись глупостей? Это все вопросы веры, Батюшки же вне страстей", – написав музикант.

Користувачі соцмережі погодилися зі словами співака і написали, що також не довіряють патріарху Кирилу.

Скриншот коментарів

Скриншот коментарів

Скриншот коментарів

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...