Один зі стюардів навіть знепритомнів: Фанати склянкою влучили в голову футболіста, довелося призупинити гру (відео)

У матчі Першого дивізіону Нідерландів Ден Босх переміг Вітесс з рахунком — 4:2. Під час поєдинку арбітру довелося призупинити гру на деякий час, оскільки після забитого гостями голу, вболівальники Ден Босха стали кидати на поле склянки, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляє VoetbalPrimeur, під час перерви вболівальники влаштували заворушення на виїзній половині Вітесса. Водночас фани команди суперника у відповідь знесли сидіння на стадіоні господарів.

Через загострення ситуації відновлення гри затрималося. Арбітр попередив, що може завершити матч, якщо безлад не припиниться. Зрештою, з 44-й хвилини команди змогли дограти поєдинок.

Після гри тренер Вітесса Джон ван ден Бром засудив поведінку вболівальників. «Усе почалося з того, що одному з наших гравців у голову влучили справжньою склянкою. Ми чули, що один із стюардів знепритомнів. Ми чули, що по полю навіть ходили люди. Це неправильно» — цитує ван ден Брома VoetbalPrimeur.

Зазначимо, що наразі Ден Босх лідирує в турнірній таблиці з 21 очком за 10 ігор. А Вітесс з 4 очками ризикує вилетіти з Ередивізії цього сезону.

Теж заробляв на ухилянтах: У передмісті Одеси застрелили скандально відомого бізнесмена (фото)

субота, 19 жовтень 2024, 16:46

У передмісті Одеси застрелили голову громадського формування з охорони громадського порядку "Підрозділ сприяння правоохоронним органам", бізнесмена Геннадія Бейбутяна. Активісти звертають увагу на те, що організація має відношення до "заробітків" на по...

"Знищив більше 500 рашистів": На війні загинув один з найкращих операторів БпЛА 68-ї окремої єгерської бригади

субота, 19 жовтень 2024, 16:34

18 жовтня на Покровському напрямку загинув один з найкращих операторів безпілотників 68-ї окремої єгерської бригигади ім. Олекси Довбуша 29-річний Віктор Стельмах з позивним Саба. Про це бригада повідомила на своїй сторінці у Facebook, передають Патріо...