Одинокий мільйонер шукає людей, щоб "розділити з ними життя в раю" у Новій Зеландії

Маєток мільйонера має площу 223 га, має конюшню для коней, виноробний завод та вигляд на Тасманське море.

Як повідомляє видання New Zealand Herald, 70-річний бізнесмен Карл Райпен, що зробив статки на баночній каві з льодом, дав оголошення в новозеландській газеті, що шукає 10 осіб, які складуть йому компанію на віддаленій фермі, повідомляють Патріоти України.

За його словами, він хоче розділити з ними життя в цьому «раю». Підходять і чоловіки, і жінки, проте вони не повинні бути старше 70 років.

Гості мільйонера житимуть в окремих будинках, розрахованих на дві людини. Вони зможуть насолоджуватися прогулянками, ловити рибу, ходити за покупками, кататися на каяку, плавати і спостерігати за птахами і тваринами. Якщо у них є коні, їх можна захопити з собою – у мільйонера є стайня і манеж для кінного спорту.

Райпен придбав 223 гектара на березі Тасманового моря в 2000 році. Зараз вартість землеволодіння оцінюється в 5,6 мільйона новозеландських доларів. За інформацією The Independent, в 2016 році мільйонер намагався позбутися від ділянки, але угода так і не відбулася.

Ферма знаходиться на значній відстані від населених пунктів. Автомобільна поїздка до найближчого міста займає близько півтори години.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.