Офіцер поліції з Кривого Рогу створив аварійну ситуацію на дорозі і розстріляв ветеранів АТО

Поліцейський

У Херсонській області 12 червня близько 11:00 поблизу села Цукури Каховського району на перехресті автодоріг Одеса — Мелітополь і Чаплинка — Нова Каховка ледь не сталася аварія, йдеться в повідомленні Facebook-спільноти Каховка.Інфо, зазначають Патріоти України.

Так, автомобіль, що виїжджав з боку Цукур в сторону Коробків, не надав перевагу іншому автомобілю, чим створив аварійну ситуацію і намагався втекти з місця події.

Порушника наздогнав водій, що дивом не постраждав, але замість вибачень в нього відкрили вогонь з травматичної зброї. Одного чоловіка поранили в ногу, а другого в живіт. Стріляв у чоловіків Павло Заєць — старший інспектор з особливих із Дніпропетровської області.

Обидва постраждалих учасники АТО, поліцейський до речі теж. В автомобілі знаходилося на той момент троє дітей, які до смерті перелякалися. Чоловіків доставили в лікарню, де одного з них прооперували.

На місце події прибули полицейські, оперуповноважені внутрішньої безпеки і слідчі ГБР, які прийняли заяви про злочин і провели необхідні слідчі дії.

Станом на момент публікації статті, офіційної інформації щодо цього інциденту немає.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...