"У крові виявили 2,9 проміле алкоголю": Офіційно розкрито ім'я та посаду винуватця ДТП у Києві із курсантками (фото, відео)

Майор, який підозрюється у наїзді на курсанток Української військово-медичної академії на території однієї з військових частин Київського гарнізону, не був викладачем і перевівся до закладу нещодавно. Його ім'я - Володимир Холодний, передають Патріоти України.

Ініціали ймовірного винуватця ДТП офіційно підтвердив начальник Української військово-медичної академії полковник медичної служби Валерій Савицький під час брифінгу, відео з якого опублікувала пресслужба МОУ на своєму сайті та сторінка "Київ оперативний" у Facebook.

"Мені соромно як керівнику, що я за гарними службовими рекомендаціями, за відзнаками за участь в АТО не зміг розгледіти справжнє обличчя військовослужбовця, який здійснив даний наїзд... Він не викладач, він офіцер управління, який став до виконання своїх обов’язків буквально в тому місяці (В липні. – Ред.), перевівся до нас в академію. До цього він служив в інших місцях", – сказав Савицький.

Водночас на сайті Міністерства оборони України уточнили, що чоловік займав посаду начальник курсу факультету підготовки військових лікарів.

Як повідомили кореспонденту "Суспільного" у прокуратурі міста Києва, підозрюваний був п'яним: в його крові виявили 2,9 проміле, що майже у півтора раза перевищує норму. Майору вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху). Йому загрожує від 3 до 8 років ув'язнення, пише Inforesist.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...