"Офицеры, россияне": У Харкові розгорівся гучний скандал через пропаг**донську пісню Газманова на випускному нацгвардійців (відео)

У Харкові випускники Академії Національної гвардії станцювали зі своїми близькими під пропагандистську пісню російського співака Олега Газманова "Офіцери".Відео, яке це підтверджує, з'явилося в Instagram дружини одного з випускників, повідомляють Патріоти України.

На це звернув увагу колишній лідер одеського осередку "Правого сектора", активіст Сергій Стерненко. За даними активіста, інцидент стався у в/ч 3005. "Якщо випускники танцюють під цю пісню, від кого вони будуть нас захищати під час російсько-української війни?" – обурився він.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...