Оголена та в крові: Як сексапільна веганка влаштовує пікети на захист прав тварин (фото)

Австралійську еротичну модель і захисницю тварин 27-річну Таш Петерсон можуть оштрафувати на $6 тис. і посадити до в'язниці за зухвалі акції. Войовнича веганка провела акції в магазинах Louis Vuitton, одягнена лише в стрінги й вимазана власною менструальною кров'ю. Вона каже, що ніколи не перестане протестувати проти "голокосту тварин", навіть якщо її друзі та сім'я кинуть її. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Петерсон звинуватили в хуліганстві за те, що приставала до покупців в елітному магазині Louis Vuitton в австралійському місті Перт 21 серпня. Вона також кричала: "Якщо ви не веган, то жорстоко поводитеся з тваринами".

"Кого вбили за вашу шкіряну сумку, пуховик і вовняний джемпер? Якщо ви купуєте шкуру тварин, хутро, шерсть, пір'я і шовк, то платите за найжахливіші знущання з тварин на цій планеті", - кричала вона покупцям у мегафон у магазині.

Дівчина постане перед судом Перта в середині вересня. Модель не турбує можливий штраф. Вона вважає, що її акція мала величезний успіх. "Для мене важливо бути якомога креативнішою, щоб більше людей побачили моє послання. Як тільки знімаю одяг, отримую набагато більше уваги", - каже вона.

Дівчина проміняла роботу рятувальниці в басейні, щоб продавати оголені фото передплатникам в соцмережі OnlyFans. Вона заробляє близько $40 тис. на місяць. Гроші витрачає на акції з захисту тварин.

Акції Петерсон зазвичай пов'язані з приставання до клієнтів в ресторанах і фаст-фудах, де їдять м'ясо, у супермаркетах і магазинах, де продають продукти тваринного походження, а також в магазинах одягу.

У неї вже є судимість за порушення приватної власності після того, як вбігла на стадіон Перт, тримаючи в руках чорний прапор з написом "Право на порятунок".

"Не хочу порушувати закон, але вважаю, що в людини є моральне зобов'язання протистояти несправедливим законам. Якщо отримаю судимість через те, що передаю своє повідомлення, готова ризикнути", - говорить вона.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...