Оголений чоловік влаштував бійку у літаку через... місце біля вікна (відео)

У літаку на борту національного авіаперевізника Бангладеш - Biman Bangladesh Airlines чоловік влаштував бійку з іншим пасажиром через місце у першому ряду біля вікна. Про це пише thesun.co.uk, передають Патріоти України.

На відео видно, як оголений чоловік влаштував бійку із іншим пасажиром через місце в літаку. Він нібито хотів сидіти в першому ряду літака біля вікна. А тому агресивний пасажир виштовхував конкурента з місця та намагався його побити.

Судячи з усього конфлікт стався ще до зльоту літака. Інші пасажири намагались вгамувати агресивного чоловіка. Наразі невідомо, як покарали агресивного пасажира за його поведінку.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...