Оголений та небезпечний: У Києві чоловік влаштував стрілянину посеред вулиці (відео 16+)

У Києві на Троєщині чоловік влаштував стрілянину з пістолета. Прикметно, що стрілок був напівголим – він йшов по вулиці в одних трусах. Постраждалих внаслідок події, попередньо, немає, оскільки чоловік стріляв у повітря. У поліції Деснянського району підтвердили інцидент. На ролику, який зняв очевидець подій, видно, що напівголий чоловік швидко йшов кудись, можливо, когось наздоганяючи, повідомляють Патріоти України.

Раптово герой відео здійснив неприцільний постріл, направивши свою зброю в бік у землю. Він навіть не подивився, куди саме стріляв.

Напівголий стрілок

У коментарі журналістам копи вказали, що будуть встановлювати місце, де велася стрілянина, і всі деталі цієї події. У поліції також погодилися, що "стріляти посеред білого дня на вулиці – це дико і ненормально", написали журналісти. Правоохоронці пообіцяли встановити особу стрілка, а також з'ясувати, з якої зброї він відкрив вогонь.

При цьому Telegram-канал "Вартові еспресо", посилаючись на очевидців, написав, що чоловік нібито стріляв двічі. Крім того, пізніше стрілок за кимось побіг.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...