"Оголошуємо сафарі": Зрадниця Поклонська приїхала в Херсон з російською гуманітаркою

Російська не то прокурорка, не то пані посол в Кабо-Верде Наталя Поклонська приїхала на Херсонщину з російською гуманітаркою. Традиційно вона розповідає про допомогу та повторює мантри про "один народ", передають Патріоти України.

На приїзд зрадниці одразу відреагував нардеп Олексій Гончаренко. Він оголосив сафарі на "кримську прокурорку".

Нардеп підкреслив, що тепер зрадницю можна спокійно впіймати, оскільки в Росії до неї нікому нема діла, як і до всіх вбитих чи полонених військових.

Якщо десь побачите, сміливо затримуйте. Про неї у Росії ніхто не згадає. Інакше Поклонська сюди навіть не приїхала б. Сафарі оголошується відкритим, – заявив Гончаренко.

Сама ж зрадниця розповідає про "спецоперацію" та про "гуманітарну катастрофу" від якої вона нібито рятує Херсонську область. Херсонці, ви знаєте, що треба робити.

"У його країні триває війна": Ф'юрі не визнав поразку від Усика та заговорив про реванш

неділя, 19 травень 2024, 10:56

Британський боксер Тайсон Ф'юрі прокоментував поразку від українця Олександра Усика у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. "Циганський король" не погодився з суддями, які роздільним рішенням зафіксували перемогу Усика. За йог...

Американський університет присвоїв коту за "видатні заслуги" докторський ступінь

неділя, 19 травень 2024, 10:00

Університет Вермонта присвоїв почесний ступінь "доктора" коту Максу, якого так люблять студенти. Про це у суботу, 18 травня, повідомляє видання Нuffpost. . Вказуэться, що кіт отримав ступінь за "полювання на мишей та популярність серед студентів". . ...