Оголосив під час випуску новин: Ведучий телеканалу "Прямий" заявив, що добровольцем іде в ЗСУ (відео)

Український ведучий телеканалу "Прямий" Андрій Соломко повідомив, що залишає свою роботу і добровільно вступає до лав ЗСУ.

Про таке бажання Андрій заявив прямо в прямому ефірі наприкінці випуску новин. Ведучий також пообіцяв, що після перемоги планує повернуться на роботу.

"Друзі, я приєднуюся до Збройних сил України. Це моє рішення, це те, до чого я готувався і, очевидно, готовий. Я хочу висловити величезну подяку всій команді "Прямого" каналу. Велика честь була працювати з вами, і продовжуємо, звичайно. працювати, тому що я нікуди не звільняюся. Щойно виженемо орків, одразу продовжуватимемо наші ефіри в такому складі, як було досі", - додав Соломко.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...