"Огидно, що ці люди використовують ЗСУ для своєї втечі": Журналіст розкритикував від'їзд "Динамо" з України

Напередодні стало відомо, що київське "Динамо" отримало спеціальний дозвіл від вищого керівництва нашої держави покинути Україну і в повному складі вирушило до Румунії. Офіційний сайт "біло-синіх" підтвердив цю інформацію, передають Патріоти України.

Відзначається, що дозвіл покинути Україну "Динамо" отримало, щоб зіграти ряд благодійних матчів в Європі під девізом "Match For Peace! Stop the War!".

Український журналіст Сергій Болотніков критично оцінив цю новину і новину про те, що гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін зараз перебуває у Відні.

"Ну що, я всіх вітаю. "Динамо" і Мінспорту все-таки це зробили, кришка ящика Пандори полетіла, як башня російського танка після зустрічі зі Стугною. Відтепер ми знаємо - футболісти у нас особливі громадяни, яким дозволено набагато більше, ніж усім іншим. А футболісти "Динамо" - взагалі особливіші особливих.

Огидно, що ці люди ще й використовують ЗСУ для своєї втечі. За такою логікою, кожен може відкупитися штукою євро для ЗСУ і покинути країну. Добре, що Суркіс хоча б спростував наміри розпродажу, але я б не поспішав робити висновки, завжди можна знайти варіанти…

Хоча, не "Динамо" єдиним. Прислали мені таке відео, зняте 31 березня у Відні – Палкін і Срна попивають каву в мирній Європі. Інші мої джерела підтвердили, що Палкін поїхав. Кажуть, поїхав у справах, продає легіонерів, через тиждень повинен повернутися. Але цього ніхто, звичайно, не може гарантувати.

Чуваки, краще ви там залишайтеся. Тому що я сумніваюся, що герої, які здобудуть для вас перемогу, захочуть жити в одній країні з "особливими" людьми", - написав Болотников в Facebook.

Нагадаємо, через повномасштабне вторгнення російських окупантів в Україну, з 25 лютого в країні введено військовий стан. Всім чоловікам у віці від 18 до 60 років заборонено законом залишати країну під час воєнного стану.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...