"Огидно, що з болю інших людей роблять шоу": "Квартал 95" використав у своєму номері відео із загиблими бійцями

Артисти "Кварталу 95" використали в номері з танцями відео з загиблими військовослужбовцями ЗСУ, чим обурили мережу. Про це написала українська художниця Ната Чарівна в Instagram, передають Патріоти України.

"Коли побачила ці танцюльки, моє серце обірвалось, нахлинуло почуття люті і не розуміння, того, як можна використовувати відео без дозволу, тим паче, коли цих двох людей вже немає. Замазали обличчя. Які «молодці». Але чи є повага у "Квартал 95" до зниклих і загиблих військовослужбовців? Чи можливо "Квартал 95" вважає, що я, Остап і сім'я Сашка теж будемо посміхатись, радіти і підтанцьовувати. Огидно, що з болю інших людей роблять шоу. Зовсім не той контекст", - написала вона.

У «Кварталі 95» відреагували на публікацію жінки, написавши, що використали відео, щоб продемонструвати оптимізм військовослужбовців та їхню сміливість. А сам ролик нібито взяли з "відкритих джерел".

"Пані Наталіє, висловлюємо свої співчуття Вашій втраті, сумуємо разом з Вами. Ми шануємо пам'ять наших захисників і точно не хотіли задіти почуття їхніх рідних. Навпаки, ми використали відео танцю військовослужбовців в своєму номері, щоб підкреслити їх героїзм та сміливість, що навіть на фронті вони не втрачають оптимізму. Це відео було взяте нами з відкритих джерел в мережі Інтернет, посилання на оригінал ми вказали. Ми не знали, хто зображений на відео, не могли перевірити це і знайти першоджерело, тому з пошани до героїв цього відео ми заблюрили обличчя", - написали у «Кварталі 95».

Артисти стверджують, що з повагою ставляться до захисників, і з 2014 року постійно підтримують військових: "Постійно купляємо та передаємо на фронт автівки, дрони, квадроцикли, РЕБи, човни та усе те, що зараз найбільше необхідно на фронті". В У «Кварталі 95» ще раз підкреслили, що не хотіли когось образити чи задіти чиїсь почуття, демонструючи цей номер.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...