"Ой у лузі червона калина": Екскохана принца Гаррі заспівала українською у Києві (відео)

Британська співачка Еллі Ґолдінґ заспівала українською мовою повстанський гімн "Ой у лузі червона калина". Екскохана принца Гаррі стала гостею другого Саміту перших леді та джентльменів, який Олена Зеленська зібрала в Києві. Відео виступу опублікував український музикант Дмитро Шуров, засновник гурту Pianoбой, в Instagram, передають Патріоти України.

Виступ відбувся у Софії Київській. Акомпанував співачці на фортепіано Шуров. "Новий незабутній експірієнс і челендж – підготувати "Червону Калину" разом із знаменитою британською співачкою Еллі Ґолдінґ за дві години до виступу. Обоє хвилювалися, тому версія вийшла дуже камерною та ніжною", – поділився Pianoбой.

За словами Дмитра Шурова, цю пісню разом з Еллі Ґолдінґ вони підготували за дві години до концерту.

Також Шуров розповів, що окрім співачки в саміті взяли участь чимало й інших іноземних зірок. "До саміту долучились світові зірки сучасності: Девід Бекхем, Юен МакГрегор, Міла Куніс та Ештон Катчер, Андрій Шевченко і Еліна Світоліна. До речі, сьогодні обличчям кампанії фандрейзингу для України United24 став гурт Imagine Dragons. Цивілізований світ з нами! Разом переможемо", – повідомив він.

Еллі Ґолдінґ – відома британська співачка та авторка пісень. Випустила п'ять музичних альбомів та сім EP. Серед найбільш відомих пісень Еллі Ґолдінґ, зокрема, "Love Me like You Do", "Lights" "Burn", "Guns And Horses", "Starry Eyed" та багато інших.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...