"Океан Ельзи" випустив романтичний кліп про закоханого сніговичка на трек "Весна"

"Океан Ельзи" випустив щемливий кліп про закоханого сніговичка, який загубив кохану

Гурт "Океан Ельзи" потішив прихильників випуском нової зворушливої відеороботи на трек "Весна", зазначають Патріоти України.

Автор пісні, лідер ОЕ, тренер "Голосу країни-12" Святослав Вакарчук, розповідає, що ця пора року є особливою для нього, тому в репертуарі групи стільки пісень, присвячених весні:

"Мабуть, оскільки я народився і перший свій подих зробив навесні - це нарівні підсвідомого. Для мене ця пора – це щось неймовірне. Я живу заради весни, заради того, щоб знову відчути її, в прямому і переносному сенсі, як оновлення. Це дуже важливий момент мого життя щороку", - пояснює Святослав Вакарчук.

Але не тільки стан оновлення, асоціюється у музиканта з улюбленою порою, вона також викликає інші емоції:

"Весна – це кохання. Тому я не міг тут не згадати французів Аполлінера, Рембо і Верлена. На мій погляд, їхнє ставлення до кохання є еталонним у світовій поезії, тому що так про любов щемливо, чесно, боляче, але при цьому до кінця, на розрив, мало хто писав", - каже Святослав.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...