"Ох**но великий вузол": У відомої української ведучої глядачі помітили проблеми зі здоров'ям прямо в ефірі (фото)

країнська телеведуча Ярослава Кравченко в новому випуску шоу "Ебаут" з'явилася з великим вузлом на щитовидці, на який звернула увагу одна з глядачок. Після випуску шоу українка написала про це Кравченко під відео на YouTube, передають Патріоти України.

Хоч спочатку телеведуча відповіла, що не дуже коректно про це писати людям, але пізніше вона подякувала уважній прихильниці. Зірка додала, що записалася до ендокринолога. Вже на наступний день, після УЗД, стало відомо, що проблеми зі здоров'ям у Кравченко все ж є, і тепер їй належить консультація з лікарем, щоб зрозуміти, чим загрожує великий вузол на щитовидці і що з ним робити.

"Виявили на УЗД, що у мене великий, ох**но великий вузол, 3 на 4 сантиметри. Завтра піду до лікаря, він скаже, чи потрібно робити біопсію, і що взагалі відбувається, але факт залишається фактом: він виріс досить швидко, тому що минуле УЗД щитовидки я робила рівно рік тому і нічого не було", - розповіла Кравченко в Instagram.

Зазначимо, Ярослава Кравченко - українська ведуча "Телебачення Торонто" і шоу "Ебаут". Вона відома як учасниця Революції Гідності.


В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...