Охорона Atlas Weekend хотіла вивести з концерту Меладзе українця з прапором УПА. Після цього його запросили на "Бандерштат" (фото, відео)

Охорона музичного фестивалю Atlas Weekend 8 липня намагалася вивести з концерту російського співака Валерія Меладзе чоловіка, який прийшов із прапором Української повстанської армії. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

До глядача, який просто стояв, загорнувшись у прапор, підійшло кілька охоронців, які спробували вивести його. Вони відмовилися від своїх намірів після того, як журналістка ТСН кілька разів поставила їм запитання: "А що не так із хлопцем?"

У сюжеті зазначили, що Меладзе не заборонили в'їзду в Україну після анексії Криму і початку війни на Донбасі, проте співак ніколи не висловлювався щодо політичних питань. Чоловік розповів ТСН, що прийшов на одиночний пікет, прапор УПА – це мирний протест проти виступу російського співака. "Можливо, я один тут такий. Наша влада не має такого допускати", – зазначив він.

Активіст Сергій Стерненко написав у Facebook, що приїзд Меладзе в Київ – елемент гібридної війни, яку Україна програє. "Відчуй себе чужим у своїй країні. Цей хлопець прийшов з одиночним пікетом на концерт росіянина Меладзе на Atlas Weekend у Києві. Він не чіпав нікого. Просто стояв із червоно-чорним стягом", – зазначив Стерненко

Тарас Мортюк запитав в організаторів фестивалю у Facebook, чому вони привезли в Україну співака з країни-агресора і намагаються позбутися українця з прапором УПА.

"Ми обираємо та привозимо на фестиваль лише тих артистів, які своїми словами та діями не порушували законів України. Валерій Меладзе ніколи публічно не підтримував анексію Криму або ж дії Російської Федерації щодо України. Із 2014-го року цей виконавець не виступав на території анексованого Криму", – зазначили вони.

Організатори фестивалю "Бандерштат" 12 липня повідомили у Facebook, що шукають українця з червоно-чорним прапором, щоб подарувати йому абонемент.

"Хочемо подякувати хлопцю за його проукраїнську позицію і подарувати триденний абонемент на "Бандерштат". Беріть червоно-чорні та синьо-жовті прапори і побачимося 6–8 серпня в Луцьку!" – написали в пості. Адвокатка Євгенія Закревська повідомила, що з прапором був киянин Єгор Кічко.

Контекст:

Меладзе приїхав до Києва і 7 липня з'явився на зйомках нового українського вокального проєкту "Співають всі". Також шоумен 8 липня виступив на фестивалі Atlas Weekend, який проводять на ВДНГ у Києві.

Солісти ансамблю пісні і танцю Збройних сил України, заслужений артист України Олексій Шпортько та його дружина Анастасія Шпортько відмовилися від участі в шоу "Співають всі" через участь у ньому Меладзе.

Громадські організації заявили про бойкот Atlas Weekend і закликали скасувати виступ Меладзе, який є членом партії "Единая Россия", а також давав приватні виступи для сім'ї Олександра Лукашенка, який перебуває при владі в Білорусі. Проте концерту не скасували.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...