"Оклигую після наркозу": Олега Тягнибока прооперували (фото)

Екс-нардеп, голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок переніс операцію. Про це на своїй сторінці у Twitter у вівторок, 29 грудня, розповів сам колишній народний обранець, передають Патріоти України.

Він уточнив, що хірургічне втручання на коліні йому знадобилося через розрив хрестоподібної зв'язки та меніска. Тягнибок написав, що "відходить після наркозу", і показав своє фото з лікарняної палати.

На знімку чоловік лежить на ліжку, демонструє палець вгору. Поруч із ліжком "свободівця" можна помітити милиці, на яких, очевидно, тимчасово пересувається політик. Крім того, на руці Тягнибока видно голку від крапельниці.

Чоловік написав, що цю операцію "давно вже треба було зробити". "Але з тією політикою", – пожартував він. Тягнибок також зізнався, що після перенесеного коронавірусу відчував слабкість. "Намагаюся залишити всі можливі проблеми зі здоров'ям у цьому старому шаленому році", – підсумував колишній народний депутат.

Скриншот

Суд виніс вирок мешканці Закарпаття, яка хвалила Путіна та звинувачувала Україну у "вбивствах на Донбасі"

вівторок, 21 травень 2024, 13:19

Суд у Закарпатській області виніс вирок місцевій жительці, яка підтримувала дії Путіна та звинувачувала Україну у розстрілі мирного населення. Про це повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі, передають Патріоти України. Як зазначається, йдеться ...

Суд відбувався в закритому режимі: У Білорусі за "агентурну діяльність" ув'язнили диджея з України

вівторок, 21 травень 2024, 13:07

У Білорусі Брестський обласний суд засудив 25-річного громадянина України Артема Маковея до шести років позбавлення волі за обвинуваченням в "агентурній діяльності". Про це 20 травня повідомив правозахисний проєкт "Вясна Брест" у Telegram, передають Па...