Околиці Харкова всіяні трупами окупантів і їхньою технікою - місто перетворилось на фортецю

Тонни брухту на Харківській кільцеві - все, що лишилось від бронетехніки окупантів, які намагались прорватись до Харкова. Отримавши на горіхи, рашисти відкотились назад і перейшли від контактних боїв до обстрілів цивільної інфраструктури. А тіла вбитих вагнерівців і псковських десантників так і лежать по полях і ніхто їх не забирає.Про це йдеться в ТСН, передають Патріоти України.

Одну із розвідувальних груп зупинили у лісі в околицях Харкова. Бронеавтомобіль і КАМАЗ просувались на великій швидкості. «В місто увійшло не так багато груп, ті хто зміг на швидкості проїхати, але коли увійшли в місто, на них почалось полювання», - кажуть українські бійці.

Після контактного бою ці російські окупанти так і залишились тут лежати. Скрючені у різних позах тіла, розкидані усюди біля техніки, там де їх наздогнала українська куля. «Їхні ніхто нізівдки не забирає, вони відкотились і все що було, все залишили», - кажуть бійці.

Російська військова форма, особисті речі, сухпайки, розкидані ящики та спалена бронетехніка. Це сміття -довкола всієї кільцевої дороги Харкова. Усі ворожі прориви - Харків ліквідував. І надійно укріпився. Місто перетворилось у фортецю. «Силою вони Харків не візьмуть, ідеологічно вони тут не матимуть підтримки ніколи, навіть ті люди, які лояльно ставились до них, вже зрозуміли, хто є хто», - переконують українські військові.

Нещодавно бійці вибивали російських десантників зі школи, де вони засіли на третьому поверсі. Усі два десятки псковских спецпризначенців додому повернуться вантажем 200. А ще одну групу найманців ПВК Вагнерівців - зупинили нещодавно біля кільцевої. Кілька десятків підготовлених бійців намагались атакувати блок-пост, там вони лежать і досі просто неба. «Після бою, коли все закінчилось, ми пішли на зачистку і біля бійця кілька шприців були. Може наркотиками, але це не точно, але були безстрашні та йшли на кулі», - розповідає нацгвардієць.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...