Околиці Харкова всіяні трупами окупантів і їхньою технікою - місто перетворилось на фортецю

Тонни брухту на Харківській кільцеві - все, що лишилось від бронетехніки окупантів, які намагались прорватись до Харкова. Отримавши на горіхи, рашисти відкотились назад і перейшли від контактних боїв до обстрілів цивільної інфраструктури. А тіла вбитих вагнерівців і псковських десантників так і лежать по полях і ніхто їх не забирає.Про це йдеться в ТСН, передають Патріоти України.

Одну із розвідувальних груп зупинили у лісі в околицях Харкова. Бронеавтомобіль і КАМАЗ просувались на великій швидкості. «В місто увійшло не так багато груп, ті хто зміг на швидкості проїхати, але коли увійшли в місто, на них почалось полювання», - кажуть українські бійці.

Після контактного бою ці російські окупанти так і залишились тут лежати. Скрючені у різних позах тіла, розкидані усюди біля техніки, там де їх наздогнала українська куля. «Їхні ніхто нізівдки не забирає, вони відкотились і все що було, все залишили», - кажуть бійці.

Російська військова форма, особисті речі, сухпайки, розкидані ящики та спалена бронетехніка. Це сміття -довкола всієї кільцевої дороги Харкова. Усі ворожі прориви - Харків ліквідував. І надійно укріпився. Місто перетворилось у фортецю. «Силою вони Харків не візьмуть, ідеологічно вони тут не матимуть підтримки ніколи, навіть ті люди, які лояльно ставились до них, вже зрозуміли, хто є хто», - переконують українські військові.

Нещодавно бійці вибивали російських десантників зі школи, де вони засіли на третьому поверсі. Усі два десятки псковских спецпризначенців додому повернуться вантажем 200. А ще одну групу найманців ПВК Вагнерівців - зупинили нещодавно біля кільцевої. Кілька десятків підготовлених бійців намагались атакувати блок-пост, там вони лежать і досі просто неба. «Після бою, коли все закінчилось, ми пішли на зачистку і біля бійця кілька шприців були. Може наркотиками, але це не точно, але були безстрашні та йшли на кулі», - розповідає нацгвардієць.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...