Околиця Києва палає від коронавірусу: Кількість хворих у Вишневому перевалила за сотню

Кількість хворих в проблемному гуртожитку Вишневого зростає постійно: з 22 квітня вона зросла майже вдвічі.

За даними Київського обласного лабораторного центру, в Київській області станом на 24 квітня 2020 офіційно підтверджено 505 випадків захворювання коронавірусом. За добу лабораторно підтверджено 54 нових випадки коронавірусної хвороби. Про це повідомила в Фейсбуці Київська обласна держадміністрація, передають Патріоти України.

Лідером за кількістю хворих залишається Вишневе - тут виявлено вже 101 випадок інфікування коронавірусом. За час пандемії в області померло 12 осіб: 6 випадків - Києво-Святошинський район (Вишневе, село Святопетровське, село Гатне, село Тарасівка) 1 випадок - Макарівський район (с. Мостище), 1 випадок - Біла Церква, 1 випадок - Фастів, 1 випадок - Васильків, 1 випадок - Ставищенський район, 1 випадок - Васильківський район. За добу нових випадків немає.
За період з 14.03.2020 всього в Київський обласний лабораторний центр надійшло +1111 підозр на COVID-19. За останню добу отримано 96 повідомлень про підозру. Встановлено медичне спостереження за 3330 контактними особами.
Вперше про спалах коронавіруса в гуртожитку 21 квітня повідомив на своєму брифінгу тимчасово виконуючий обов'язки голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін. На той момент підтверджених випадків захворювання було 37. Для двох осіб інфекція стала смертельною. Всім мешканцям гуртожитку зробили ПЛР-тести. Також про всяк випадок підготували 65 місць в Києво-Святошинській районній лікарні. Всього на 22 квітня у Вишневому 52 випадки коронавіруса.
Кількість хворих в гуртожитку зростає постійно: з 22 квітня вона зросла майже вдвічі (тоді налічувалося 49 інфікованих). Станом на 23 квітня таких було 78.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...