"Окремий стіл забронювали для президента": У Києві ресторатори вирішили влаштувати пікнік під Офісом Зеленського

Співвласник закладу Tarantino family Дмитро Федотенков повідомив, що 2 травня під будівлею Офісу президента України відбудеться світський ланч.

Дмитро Федотенков. Фото: Фейсбук.

2 травня, під будівлею Офісу президента України може з'явитися зона для пікніків, яку влаштують столичні ресторатори на знак протесту проти заборони роботи літніх терас через карантин. Про це 1 травня повідомив співвласник закладу Tarantino family Дмитро Федотенков у Facebook, передають Патріоти України.

"Завтра, як і планували, відкриваємо літню терасу експериментального типу. На площі перед Офісом президента. Наша заявка на світський ланч лежить у будівлі КМДА. Сподіваюся, жодних сюрпризів і труднощів не буде", – написав він.

Федотенков зазначив, що всі столики будуть на відстані понад півтора метра, а офіціанти будуть у масках і рукавичках, як і гості. "У кого масок немає – видамо на вході. Руки змастимо антисептиком. За столиком не більше ніж двоє осіб. Усі столи вже забронювали", – повідомив ресторатор.

Він також додав, що чекає в гості на заході головного санлікаря країни та заступника міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, представників МОЗ і нардепа від "Слуги народу" та ресторатора Миколу Тищенка.

"Окремий стіл забронювали для президента. Хочу підкреслити, що в Європі, а точніше в Черкасах, уже працюють літні тераси і ніхто не порушує кримінальних справ, а бізнес дістав можливість відновлювати свою діяльність. Сподіваюся, невдовзі та сама історія станеться й у нас", – зазначив він.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...