Оксамитовий сезон: У Кирилівці показали тим, хто мріяв про безлюдний пляж, що робиться з морем (відео)

Заяви мера, що все саме собою самоочиститься залишилися розказнями ледачого чиновника, котрий прагне лише "стригти" гроші з відпочиваючих, не докладаючи зусиль задля їх комфорту, кажуть люди

У курортній Кирилівці у вересні ситуація з навалою медуз, схоже, не особливо покращилася, і про велику кількість цих морських мешканців відпочивальники розповідають навіть на початку "оксамитового сезону". Відео подібного "кисільного берега" на одному з пляжів показала в мережі туристка з Кременчука? , повідомляють Патріоти України з посиланням на "Улюблена Кирилова".

Ролик знятий на Федотовій косі (відокремлює Утлюкський лиман від Азовського моря). Показано, як на пустельному пляжі в ясний погожий день тихі хвилі омивають "місиво" з мертвих медуз, що покриває всю берегову лінію.

"Хто мріяв про безлюдний пляж?"- підписала відео Нелля Рибалка, і уточнила, що знятий ролик був 3 вересня.

Користувачі мережі активно обговорюють кадри, які викликали суперечки. Так, деякі юзери дорікнули автора публікації в недостовірності - мовляв, це не в Кирилівці, і море насправді чисте, а навали медуз - немає.

Однак їх опоненти в дискусіях тут же зауважили, що подібні критичні зауваження в основному висловлюють власники котеджів і готелів, які зазнають збитків через зниження активності туристів. Так, інші курортники стали на захист автора посту і підтверджують, що медуз таки багато.

У Кирилівці показали на відео "кисільне місиво" з медуз: "хто мріяв про безлюдний пляж?"У Кирилівці показали на відео "кисільне місиво" з медуз: "хто мріяв про безлюдний пляж?"У Кирилівці показали на відео "кисільне місиво" з медуз: "хто мріяв про безлюдний пляж?"У Кирилівці показали на відео "кисільне місиво" з медуз: "хто мріяв про безлюдний пляж?"У Кирилівці показали на відео "кисільне місиво" з медуз: "хто мріяв про безлюдний пляж?"

Фото: скрін коментарів facebook.com/groups / улюблена Кирилівка

Відео: пляж в Кирилівці 3 вересня з масою мертвих медуз біля берега

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...