Окупант, який втратив на війні частину черепа, поскаржився на "кидалово" з виплатами - через брак грошей у нього забрали дітей (відео)

Російський окупант, який повернувся з війни проти України без частини черепа, поскаржився, що так і не побачив обіцяних російською владою виплат за поранення. А за два місяці, поки він перебував на території чужої країни як мобілізований, держава виділила його дружині та трьом дітям лише 10 тисяч рублів, передають Патріоти України.

Тепер у окупанта відібрали і дітей, оскільки він більше не зможе працювати і годувати сім'ю. Розповідь загарбника та його дружини з'явився на YouTube-каналі російського блогера "Вільна людина".

У розмові з блогером у "Чат-рулетці" росіянка заявила, що її чоловіка мобілізували і він два місяці воював проти України. Додому він повернувся "не весь": у чужій країні окупант залишив частину черепної коробки.

"У мене чоловік на цій війні побував. І не хотілося б, щоби далі мужики такі приходили", – заявила росіянка, перевівши камеру на чоловіка. Сам загарбник із великою діркою в голові зізнався: обіцяних російською владою грошей за поранення він так і не дочекався.

"Це ти у новинах дивився, слухав (що російська влада виплачує компенсації окупантам за поранення. – Ред.)?... Нічого він (Путін. – Ред.) мені не заплатив, нах**. Я навіть пістолет не забрав додому чи чогось, щоб сміття тут, нах**, гнобити" – відповів окупант на запитання блогера про виплати за поранення.

У розмову вклинилася його дружина, яка розповіла про "небачену щедрість" з боку "наддержави". "Десять тисяч рублів мені заплатили на трьох дітей, за те, що мого чоловіка два місяці не було! Дякую" – розповіла вона.

Тепер сім'ї окупанта не бачити навіть цих грошей. Працювати загарбник із діркою в голові більше не може, а жебрацької зарплати його дружини, на думку російської влади, недостатньо для утримання трьох дітей. Тому всіх нащадків окупанта забрали до дитбудинку.

"А потім приїхали, ще й дітей забрали, х*лі... Вибачай, братику... За що забрали? Те, що я ж прийшов, х*лі, інвалід", – заявив окупант. "У нього немає чим платити. Немає коштів, тому що він інвалід. Я працюватиму одна", – пояснила дружина загарбника.


Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...