Окупанти почали бити по Україні ракетами "Іскандер-М": Експерт розповів, як уберегтися під час атаки

Голова Українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан заявив, що ракети, які падають по балістичній території, є найбільшою небезпекою для України. Вони також є непростими цілями для нашої протиповітряної оборони, передають Патріоти України.

Ракети "Іскандер-М", якими росіяни атакували Київ в ніч проти 1 червня, є саме такими. В ефірі "24 каналу" Кузан наголосив, що українцям варто не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, оскільки ворог може вдарити як балістичними, так і крилатими ракетами.

"Щонайменше потрібно дотримуватись правила двох стін, а найкраще – спуститись в укриття. Заздалегідь перевірте свою ванну кімнату, свої укриття у будинку – щоб ця кімната була ізольована принаймні двома стінами. Цього буде достатньо, щоб захиститись від уламків", – пояснив експерт. Кузан зауважив, що в Україні не так багато комплексів, які захищають від балістичних ракет. За його словами, їх здатні збивати лише системи Patriot і SAMP-T.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...