Окупант розповів, як убив у спину полоненого українця, коли той пішов до вбиральні (аудіо)

Російські солдати розстріляли українського військовополоненого, коли той пішов до вбиральні. Перед цим чоловікові повідомили, що він відправиться додому. Про черговий військовий злочин армії РФ вдалося дізнатися завдяки перехопленій розмові одного з окупантів зі своєю матір'ю. Запис бесіди опублікувала Служба безпеки України у своєму офіційному Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Він там в туалет хотів сильно. Йому сказали: "Зараз додому поїдеш. Іди, кажуть, в туалет сходи, і поїдеш". Все, він пішов — ми його в спину [розстріляли]", — заявив окупант. Розповідь російського солдата вразила його матір, проте жінка відповіла в дусі пропаганди РФ: "Ось вони так і роблять, свол*чі". Рашист на це заперечив, що українського військовополоненого вбили саме окупанти. Мати відмовлялася вірити і запитала, куди відправляють схоплених українців. А окупант у відповіді знову підтвердив військові злочини Росії: "Та я кажу, нікому їх не віддають. Ось, все, його розстріляли".

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...