Окупант тиждень ґвалтував українку, а потім застрелив її лежачу матір: Волонтерка розповіла про звірства ворога

У Харкові російський загарбник цілий тиждень чинив сексуальне насильство над 29-річною дівчиною, а потім застрелив її літню матір. Жінка була тяжко хвора, і її дочка присвятила останні роки догляду за нею. Про чергову зламану окупантами долю розповіла волонтер Віра Хвуст на своєму Facebook, передають Патріоти України.

Вона додала, що її знайома, на ім'я Любов раптово зникла й активістам довелося докласти чималих зусиль, щоб знайти її по всьому Харкову.

"Коли почалася війна, Люба не побігла евакуюватися, тому що ніхто не погоджувався допомогти вивезти маму. Через кілька днів, коли в їхньому під'їзді вже була діра, у квартиру влетіли три гниди", – вказала волонтерка у повідомленні.

Вічно голодні солдати винесли всю їжу, що була у квартирі, а один з окупантів залишився "пожити". Він зґвалтував дівчину, а коли та хотіла викликати поліцію, просто розбив її телефон.

Протягом кількох діб він ґвалтував Любов, а потім почав освідчуватися у коханні. Фашист почав просити її виїхати з ним у "безпечне місце", де він нібито її залишить до кінця війни, а потім повернеться за нею.

"Люба відмовилася, мовляв, мати хвора, вона її не покине. І тоді це лайно, на очах у тендітної жінки, пристрелило немічну стареньку", – пише Віра Хвуст.

Волонтер додала, що зараз постраждала направлена до реабілітаційного центру, де професійні психологи надаватимуть їй допомогу. Звідти українка, яка пережила справжній жах та трагедію з вини росіян, уже вирушить за кордон.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...