Окупантів заманюють "еротичним голосом": Рогозін видав дикий фейк про атаку ЗСУ

Колишній глава Роскосмосу Дмитро Рогозін заявив про те, що на лінії фронту на російських окупантів нібито діють інформаційно-психологічними атаками, передають Патріоти України.

За його словами, ночами "еротичним голосом" російських військових закликають здатися. При цьому іноді українські захисники виходять на зв'язок по рації. Про це він написав у Telegram.

"Там дівчина намагається чарівно-еротичним голосом, наслідуючи сирені з грецьких міфів, сказати: "Вареники вже наварені, пельмені готові. Переходьте на нашу сторону, переходьте!",- написав він.

При цьому Рогозін також опублікував фото грошових купюр, на яких нібито ЗСУ нанесли написи із закликом до російських солдатів і офіцерів здаватися в полон. За його словами, нібито ЗСУ використовують безпілотники, щоб скидати так "гроші". "Тепер чекаємо, коли п'ятитисячні купюри полетять", – додав Рогозін.


У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...