Окупанти дісталися і туди: Мер Тернополя повідомив про нічний вибух у місті

У Тернополі вночі було чути вибух, причини з'ясовуються. Про це у своєму Telegram повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, передають Патріоти України.

"У місті чути було вибух. Причини з’ясовуємо. Подача води, електроенергії, тепла відбувається в звичайному режимі. Чекаємо офіційних даних щодо ракетного обстрілу Тернопільщини від оперативного командування "Захід". Закликаю вас, коли звучить сигнал повітряної тривоги, перейти в укриття", - повідомив він.

Росія продовжує бомбардування міст через провал у наступальній операції на Київ. Під удари росіян потрапляють як військові об’єкти, так і житлові квартали. Атаки окупантів забирають життя сотень цивільних.

Як повідомив вранці 4 квітня спікер Одеської ОВА Сергій Братчук, вночі окупанти завдали ракетного удару по одному з об'єктів Одеси. "Одеса. Вночі було завдано рашистського ракетного удару по одному з об'єктів. Подальша інформація надалі уточнюється", - написав він.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...