"Окупанти харкатимуть кров'ю за смерть українського солдата", - Притула

"Сьогодні був довгий день. День болючих спогадів про події 6-річної давнини. І день тривожних новин з фронту", - пише у своєму блозі Сергій Притула, передають Патріоти України, і продовжує:

"Росія ще раз продемонструвала українській владі, що будь-які спроби домовитись із нею - це дорога з одностороннім рухом. Та і, в принципі, саме словосполучення "домовитись з росією" - це оксиморон. І поки там нагорі ще досі видають бажане за дійсне, ми, ті, що ближче до реальності, продовжуємо підтримувати Армію в той чи інший спосіб.

Серед моїх знайомих офіцерів і досі є ті, чиї обличчя треба прикривати смайликом. Їх робота не потребує публічності. Серед них командир 3-го полку спецпризначення ім. князя Святослава Хороброго. Позивний "Редут".

Приїхав сьогодні до Києва з Кропивницького. І поїхав назад не з пустими руками. А з пересувними модулями для проживання бійців. З вікнами/дверима, утеплені, електрика і т.д. Тепер спецпризначенець, який повернеться із завдання ляже спати не в наметі, а помиється і засне в теплому "кубрику".

З тої кількості контейнерів, які Редут сьогодні отримав на полк, ми з вами оплатили 8 одиниць. Загальна вартість за 8шт: 360 000грн. З початку року освоєно загалом: 863 600 грн.

До кінця місяця буде витрачено ще +/- 300 тис. На квадрокоптери, набої великого калібру для снайперів, пальне для 2-х підрозділів парамедиків і, можливо, ще 1 транспортний засіб. Гроші на ці потреби ви вже успішно перекинули на мої волонтерські рахунки.

Але за лютим прийде березень, за березнем - квітень, за квітнем - травень. І кожного місяця у когось будуть потреби. І у нас з вами буде вибір: або ми покладаємось тільки на державну машину, питаємось, куди йдуть аж 1,5% від зарплати і зі всіх сил "устаём от войны", або докладаємо зусиль для захисту життів тих, хто захищає наші життя.

Я нижче по тексту залишу банківські реквізити, для того, щоб вам було легше обрати до кого ви належите. Репост - це теж допомога!

І на завершення... запевняю вас, що жодна смерть українського солдата не минає для окупантів даремно. Вони будуть харкати кров'ю, якщо встигнуть відхаркати. На жаль, я не можу виставляти у публічну площину ті відео і фото, які час від часу мені надсилають бійці, які були б підтвердженням моїх слів. Так само, як і ряду інших волонтерів, яким в такий спосіб воїни частково "звітують" про стан справ на фронті в знак вдячності за волонтерську допомогу. На новини по ТБ у нас часу нема, то хоч так:).

Відео, де група російських найманців йшла-йшла по українській земельці та не дійшла, завдяки кільком підривам зарядів, в результаті половина пішла в земельку, половина на больничку. НА СВОЇХ ЖЕ ЗАРЯДАХ ПІДІРВАЛИСЬ! Прикиньте? Або відео, як мінометники, вогонь яких координує оператор БПЛА, розбирають КСП "іхтамнєтів". ПРИ ЧОМУ СЄПАРИ ПО СВОЇХ ВОГОНЬ ВЕДУТЬ. Прикиньте? Або відео, як 3 безстрашних руских парня витягують "Утьос", ставлять його "пад берьозай", розвертають в бік наших позицій і... один таки вижив. ПРИ ЧОМУ СВІЙ ЖЕ СНАЙПЕР ПОМИЛКОВО ЇХ ЗАВАЛИВ.

Я не знаю, де наші бійці регулярно беруть ті відео з коптерів, де руссо-турісто самі собі підбивають бронетехніку, знищують живу силу, розбомблюють опорніки і новітні засоби РЕБ. Але точно знаю, що то не наші! Бо ми виконуємо Мінські домовленості. Ось! В мене поки все. Працюємо, панове! Нам потрібна сильна Армія і захищені воїни!".

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.