Окупанти масовано атакували Київ ракетами, багато загиблих і поранених. Доповнюється

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня, передають Патріоти України.

У Києві станом на цю хвилину, попередньо відомо про 5-х загиблих та 9-х постраждалих. Інформація уточнюється.

Охмадит

"Пацієнтів дитячої лікарні, куди влучила ворожа ракета, евакуюють у комунальні лікарні міста", - написав мер Києва.

Серце кров'ю обливається:

Під час ранкової атаки на столицю було знищено близько 15 ворожих цілей.

Про це о 16.00 повідомив у телеграм-каналі начальник КМВА Сергій Попко:

"Трагічний ранок для столиці. Сьогодні, близько 10-ї години, ворог завдав ракетного удару по Києву. Атака була масованою, комбінованою із застосуванням аеробалістичних, балістичних та крилатих ракет. Ракети летіли на столицю хвилями і з різних напрямків. Силами та засобами протиповітряної оборони було знищено близько півтора десятка ворожих цілей", - уточнив він.

На жаль, за словами Попка, внаслідок ракетного удару на цю хвилину загинуло 19 людей, 53 постраждало ( за даними ДСНС, у Києві станом на 15:30 загинуло 20 людей. - Ред.).

Також він інформує, що в семи районах міста є руйнування.

"Найбільша трагедія для Києва та всієї України - це руйнування корпусу лікарні Охмадит. Тут триває рятувальна операція. Дітей та персонал евакуюють по іншим комунальним медичним закладам Києва. Розроблений попередній план ліквідації наслідків удару по лікарні. Так само пошукові роботи тривають і в Солом’янському районі, де зруйновано кілька поверхів багатоповерхової будівлі. Жертвами російської ракетного удару тут стали 7 людей. В Дніпровському районі – руйнація будівлі медичного закладу. 7 загиблих. В інших районах теж є пошкодження житлової та нежитлової забудови. Рятувальники працюють на усіх локаціях. Інформація підсумкового звіту уточнюється!", - йдеться у повідомленні.

Надбавка до пенсії в Україні від 300 до 600 грн: Ось хто має право

неділя, 6 жовтень 2024, 10:44

Деякі українські пенсіонери можуть отримати доплату до пенсії. Йдеться про тих громадян, які досягли певного віку. Детальніше про це повідомили в пресслужбі Головного управління ПФУ в Полтавській області у Facebook, передають Патріоти України. Пенсіоне...

Мобілізація студентів у жовтні 2024 в Україні: Ось хто втратить відстрочку і отримає повістку

неділя, 6 жовтень 2024, 9:58

Мобілізація студентів в Україні 2024 проводиться згідно з законом №10449. Більшість студентів, котрі отримують першу вищу освіту, мають відстрочку від призову. Однак є кілька винятків, за яких студенту можуть видати повістку, передають Патріоти України...