Окупанти не шкодують нікого: У Києві іноземні журналісти приїхали в пологовий, аби показати звірство РФ

У Київському пологовому будинку жінки продовжують народжувати. Наразі немовлята з'являються на світ під звуки обстрілів. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, зазначають Патріоти України.

Зокрема, у пологовий будинок №5 приїхали 60 іноземних журналістів. Також серед них працівники авторитетних видань CNN, BBC, FOX NEWS, ZDF та France 24.

"Сподіваюся, що кадри з київського метро та пологового будинку переконають Ізраїль і навіть арабські країни почати вводити санкції проти нацистської Росії Путіна", - наголосив Антон Геращенко.

Окрім того, він додав, що киянки не здаються, а усміхаються. Жінки готові народжувати в страшних умовах та вірять, що їхні діти житимуть в європейській Україні.

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Оце так "миролюбні створіння"! Група косаток потопила 15-метрову яхту біля Марокко

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:30

Хоча косатки зазвичай миролюбні, за останні роки фіксували численні випадки, коли ці створення атакували судна. Цього тижня невідома кількість косаток потопила вітрильну яхту в водах Марокко в Гібралтарській протоці. За даними морської рятувальної служ...